יש בכוונתכם  לבקר בויאטנם? חשוב שתדעו שנידרשת ויזה לוויאטנם. כאן תקבלו מידע על ויזה לוויאטנם.

מהי ויזה בעת ההגעה?

כדי לקבל ויזה ל וייטנאם. יש לקבל ממשרד מקומי (אפשרי דרכינו ) את "מכתב אישור ויזה"  את האשרה תקבלו בשדה התעופה לאחר הנחיתה.לאחר שנקבל את מכתב האישור עבורך, נעביר לך עותק בדוא"ל. עותקים של אותו מסמך יועברו בשמך לבדיקות ההגירה של וייטנאם בנמלי תעופה בינלאומיים בלבד. כאשר אתם מגיעים לוייטנאם, קציני ההגירה ינפיקו את אשרה הכניסה  במהירות.

מהו"מכתב אישור ויזה"?
"מכתב אישור ויזה" הוא מסמך (מאושר על ידי משרד ההגירה) המאפשר לך להיכנס ולצאת וייטנאם למשך פרק זמן נתון. רק עם מכתב האישור, אתם יכולים לאסוף את האשרה שלכם עם הגעתכם לאחד משלושת שדות התעופה הבינלאומיים בוייטנאם

הערה 1: בדרך כלל, מכתב אישור ויזה מונפק  בקבוצה ולכן, אתם עשויים למצוא את שמכם ומידע אחר באותו הדף עם אנשים אחרים. אם אתם רוצים מכתב פרטי, אנא שלחו לנו בקשה מראש.

הערה: 2 לא ניתן לשנות את כתב האישור לאחר הוצאתו, עליכם להגיש בקשה למכתב חדש במקרה שברצונכם לעדכן את פרטיכם.

מה הם ההליכים בשדה התעופה וייטנאם?

עם ההגעה לשדה התעופה הבינלאומי. יש למלא טופס (אפשר להוריד אותו  מכאן ולהכין בבית). אנא זכרו להביא לפחות 2 תמונות בגודל פספורט (למקרה ששכחתם יצלמו אתכם במקום במחיר של כ 2$ לאדם לתמונה) ו 25 דולר / אדם עבור דמי חותמת  (חודש אחד) ו 50 דולר עבור כניסה מרובה לחודש אחד

התהליך ייקח בערך כ 15 דקות – 30 דקות בסך הכל.

הערות מיוחדות:
– הכינו את כל המסמכים הדרושים לפני הגעתכם (שדכו את התמונות, בטופסי הגעה הכינו את הדרכון ללא כיסוי )

למקרה של הגעה שלא בטיסה :

בדרך כלל, את צריכה ללכת ישירות לשגרירות וייטנאם להגיש בקשה. עם זאת, מספר שגרירויות מאפשרות להגיש בקשה לויזה בדואר. לכן, הדרך הטובה ביותר היא לגשת לאתר הרשמי של השגרירות כדי לקבל מידע ספציפי. הדרישות הכלליות של ויזה לוייטנאם בשגרירות כוללות:
 
– דרכון תקף שיש בו לפחות שני דפים ריקים
 
– טופס בקשה מלא (זמין באתר או במשרד של השגרירות)
 
– תמונה בגודל כמו בדרכון
 
– דמי ויזה (במזומן) התשלום במזומן וזה עולה יותר לבצע במקום, אחרת יש לאסוף יום יומיים אחרי..
. 4th floor, Beit Asia, 4 Weizman, Tel Aviv, Israel
Tel : (972) 36966304 or (972) 36966311
Fax : (972) 36966243
Email: vnembassy.il@mofa.gov.vn, vnembassy.il@gmail.com
 Website:   vietnamembassy-israel.org 
  Visas of all kinds:
1 Those for single entry Visa 25
2 Those for multiple entry
a/ Valid for 03 months Visa 50
b/ Valid for from more than 03 months up to 06 months Visa 95
c/ Valid for from more than 06 months up to 01 year Visa 135
d/ Valid for from more 01 year up to 02 years Visa 145
e/ Valid for from more 02 years up to 05 years Visa 155
3 Transfer of valid visas from old passport to new one Visa 5

למידע נוסף info@travel-viet.com 

בעלי דרכון מהמדינות הפטורות מויזה בעת הכניסה לוייטנאם

לקבלת מידע נוסף, אל תהססו לפנות אלינו בכל עת.

No

Citizens of

Days of Free Visa

1

United Kingdom

15 days

2

France

15 days

3

Italy

15 days

4

Spain

15 days

5

Germany

15 days

6

Belarus

15 days

7

Japan

15 days

8

South Korea

15 days

9

Sweden

15 days

10

Norway

15 days

11

Denmark

15 days

12

Russia

15 days

13

Finland

15 days

14

Cambodia

30 days

15

Thailand

30 days

16

Malaysia

30 days

17

Singapore

30 days

18

Indonesia

30 days

19

Laos

30 days

20

Philippines

21 days

21

Brunei

14 days

22

Myanmar

14 days